Drogfritt på bred front

Hässleholm Måndagens kickoff startar med bland annat föreläsningar.
Hässleholm • Publicerad 21 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Måndagens kickoff startar med bland annat föreläsningar. Under veckan får elever i årskurs 7-9 arbeta i temaform under ordinarie lektionstid. Elevernas arbeten visas upp under torsdagen i idrottshallen, som också blir platsen där alla föreningar, polisen och OS-brottaren Ida-Therese Nerell visar upp sig. Plus andra spännande aktiviteter. Besökare bjuds på ärtsoppa och varm korv. IOGT NTO serverar alkoholfritt.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.