Annons

Norra Skåne gratulerar

Grattis 18 år fyller den 22 januari Victor Hallgren, Hasselslingan i Hässleholm.
Publicerad 21 januari 2009 • Uppdaterad 15 december 2021

18 år fyller den 22 januari Victor Hallgren, Hasselslingan i Hässleholm. Han går andra året på Jacobsskolans elprogram med datainriktning. På fritiden gillar han att köra snowboard och skidor. Han tittar gärna på film, lyssnar på musik, tränar, sitter vid datan eller träffar flickvännen. Efter skolan vill han göra lumpen innan han studerar vidare. Viktor tror att han om tio år jobbar inom IT-branschen på ett framgångsrikt företag, där resor till andra länder ingår. Han beskrivs som positiv, social och hjälpsam. När planer förverkligas blir han glad, men oärliga människor gör honom arg.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons