Ores flickor bäst i Karlskrona

Sport BK Ore åkte till tävlingarna i Karlskrona med hela 23 brottare.
Sport • Publicerad 21 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

BK Ore åkte till tävlingarna i Karlskrona med hela 23 brottare. Förutom förstaplatsen bland flickorna blev det en tredjeplats för pojkarna. Vinslövsklubben var även totalt bästa klubb före Tyringe och Atle. Ores klassegrar togs av Michaela Follin, Emma Johansson, Elias Nilsson, Teo Nicolic och Hannes Chronvall. Tyringe AoBK blev bästa klubb bland pojkarna med Brobyklubben BK Viking på andra plats. Tyringegrabbarna klassegrar kom genom Christoffer Persson, Mattis Gustafsson, Anton Nyberg, Jonathan Wictorsson, Mattias Hermansson och Felix Brinck. Viking hade klassegrare i Ida Jönsson, Miranda Thörnqvist och Lukas Ahlgren. Sösdalas duktiga tjejer var andra klubb på flicksidan med Atle på tredje plats. Jonna Malmgren, Lydia Åkesson och Amanda Nordebrant vann varsin klass för Sösdala. Övriga lokala klassegrar kom genom Carolina Luu Nilsson och Joel Hult, Hästveda samt Jennie Lindblad och Kevin Olofsson, Ballingslöv.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.