Risk för halka i Skåne

Nyheter Under onsdagskvällen började temperaturen sjunka i Skåne samtidigt som dimman började bre ut sig.
Publicerad 21 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Under onsdagskvällen började temperaturen sjunka i Skåne samtidigt som dimman började bre ut sig. Vid 18.30-tiden var det nollgradigt längst kusterna och minusgrader i de inre delarna av Skåne. - Det finns risk för att det blir halt under kvällen, natten och inledningen av torsdagen, säger Alexandra Ohlsson, meteorlog på SMHI Störst är halkrisken i de inre delarna av Skåne.

Fredrik Thunberg
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.