Sigge en av årets namn-klättrare

Personligt Maja och Lucas/Lukas var, som TT skrev häromdagen, de allra populäraste namnen.
Personligt • Publicerad 21 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Maja och Lucas/Lukas var, som TT skrev häromdagen, de allra populäraste namnen. De, liksom de allra flesta namnen på listan, återkommer år efter år. Men nya flicknamn för 2008 är Jasmine, Iris, Hedda, Joline, Elise, Ellie, Majken och Vendela. Nykomlingar på pojklistan är Milo, Sam, Hjalmar och Harry. Under året namngavs 52104 flickor och 55670 pojkar.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.