Små barn känner

Personligt Här finns kapitel om att vara i centrum men inte medelpunkten, att han krävande barn och om känslomässiga relationer.
Personligt • Publicerad 21 januari 2009 • Uppdaterad 15 december 2021

Här finns kapitel om att vara i centrum men inte medelpunkten, att han krävande barn och om känslomässiga relationer. Kan barn knyta an till flera personer samtidigt och varför är de rädda för främlingar? Det handlar om separationsfaser och hur barnets självförtroende växer. Alla böcker innehåller även små dikter av Christina Ålander.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.