Försök till inbrott på företag och gymnasieskola

Nyheter Någon eller några har genom att krossa en ruta (gymnasiet) samt pockat ur en mindre fönsterruta ur fönsterkarmen (företaget) försökt göra inbrott i lokalerna.
Publicerad 22 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Någon eller några har genom att krossa en ruta (gymnasiet) samt pockat ur en mindre fönsterruta ur fönsterkarmen (företaget) försökt göra inbrott i lokalerna. Det som skiljer anmälningarna åt är larmet gick i den ena fallet (företaget). Gemensamt för de båda är också att inget anmälts stulet.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.