Annons

”Lögner” prisas på Sundance

Kultur och Nöje Den animerade kortfilmen undersöker begreppet lögn i tre separata historier.
Publicerad 22 januari 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Jonas Odell. Foto: Claudio Bresciani/Scanpix
Jonas Odell. Foto: Claudio Bresciani/Scanpix

Den animerade kortfilmen undersöker begreppet lögn i tre separata historier. Filmen har visats på ett flera internationella festivaler och prisades nyligen vid filmfestivalen i Chicago. Sundance i Utah är världens största och viktigaste festival för oberoende film.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons