Annons

Nick Cave tappar bandmedlem

Kultur och Nöje - Jag är säker på att Nick fortsätter att vara en kreativ kraft och att det nu är rätt tid att låta andra ta över min artistiska roll och min roll som manager, säger Mick Harvey till NME.
Publicerad 22 januari 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Nick Cave. Foto: Claudio Bresciani/Scanpix
Nick Cave. Foto: Claudio Bresciani/Scanpix

- Jag är säker på att Nick fortsätter att vara en kreativ kraft och att det nu är rätt tid att låta andra ta över min artistiska roll och min roll som manager, säger Mick Harvey till NME.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons