Palicka får stå mot Kroatien

Sport Och Henrik Lundström hoppas kunna spela på vänsterkanten, trots sin vadskada.
Sport • Publicerad 22 januari 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Andreas Palicka drog längsta strået och får stå i gruppfinalen mot Kroatien. Foto: Anders Wiklund/Scanpix
Andreas Palicka drog längsta strået och får stå i gruppfinalen mot Kroatien. Foto: Anders Wiklund/Scanpix

Och Henrik Lundström hoppas kunna spela på vänsterkanten, trots sin vadskada. - Palicka är en inspirationsmålvakt. Det kommer att bli en gryta där inne, kommenterar förbundskapten Ola Lindgren valet av målvakt. Vänstersexan Henrik Lundström tvingades kliva av matchen mot Kuwait med en sträckning i ena vaden. Under torsdagsförmiddagens träning testade han sitt onda ben. - Och det kändes rätt bra. Hoppas jag kan vara med mot Kroatien, det hade varit rätt roligt att spela den matchen, säger Lundström.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.