Dålig kvart sänkte Vinslöv

Sport Lågan kontrade effektivt under den ödesdigra kvarten och 4–4 förvandlades till 12–6.
Sport • Publicerad 23 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Lågan kontrade effektivt under den ödesdigra kvarten och 4–4 förvandlades till 12–6. – Där tappar vi hela matchen. 45 minuters bra handboll räcker inte, matchen varar ju i 60 minuter, konstaterar Persson. Sexmålsledningen stod sig matchen ut. – Vi spelar jämnt med Lågan i andra halvlek, men vi har problem med deras kontringar. – De har mer tyngd och rutin, menar Persson. Elena Persson satte tio mål för VHK och var bäst hos gästerna. Målvakten Malin Fredriksson gjorde också en mycket bra match. – Och Katarina Färjh, Matlida Håkansson och Caroline Persson får också ett extra plus, säger Bengt-Arne Persson.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.