Fult fordon förargar

Markaryd – Både våra hyresgäster och andra närboende har talat med oss om denna bil, som nu stått på samma plats runt ett år.
Publicerad 23 januari 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
har retat omgivningen länge nu. Foto: Dan Rosengren
har retat omgivningen länge nu. Foto: Dan Rosengren

– Både våra hyresgäster och andra närboende har talat med oss om denna bil, som nu stått på samma plats runt ett år. Bilen står på en plats som ligger några meter utanför vår tomtmark, på kommunens mark, och vi har påtalat för dem att bilen måste bort, säger Lasse Bengtsson på Markarydsbostäder. Gränsen går mitt på gräsmattan, mitt framför bilen. Och närboende irriterar sig inte bara på att den skämmer, den är också en farlig lockelse för barnen. – Vi har sökt ägaren, och när vi nu vet att den står på kommunens mark, skall vi ta bort den snarast, säger gatuchefen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.