Kvällsöppna bilprovningar succé

Nyheter I Skåne har femton bilprovningar infört de nya tiderna: Eslöv, Helsingborg-Berga, Hässleholm, Hörby, Klippan, Kristianstad, Landskrona, Lomma, Lund-Gastelyckan, Malmö-Fosie, Malmö-Valdemarsro, Simrishamn, Trelleborg, Ystad och Ängelholm.
Publicerad 23 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

I Skåne har femton bilprovningar infört de nya tiderna: Eslöv, Helsingborg-Berga, Hässleholm, Hörby, Klippan, Kristianstad, Landskrona, Lomma, Lund-Gastelyckan, Malmö-Fosie, Malmö-Valdemarsro, Simrishamn, Trelleborg, Ystad och Ängelholm.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.