Sjuk Pichler har lämnat Anterselva

Sport Anledningen: Förkylning och feber.
Sport • Publicerad 23 januari 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: Scanpix/arkiv
Foto: Scanpix/arkiv

Anledningen: Förkylning och feber. - Han åkte hem i morse, säger svenske förbundskaptenen Staffan Eklund, som själv dras med en förkylning, till TT. - Men det gör ingenting så länge det är vi som är sjuka. Det viktiga är att inte åkarna blir smittade. Just nu är alla friska. Tävlingarna i Anterselva är de sista före VM i Sydkorea, som börjar den 14 februari.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.