Schlagerstjärnans tuffa uppväxt

Personligt – Den handlar om hur man tar sig genom livet, säger Jessica Andersson.
Personligt • Publicerad 24 januari 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
i en kommande bok om hur det var att växa upp med en mamma med drogproblem. Foto: Claudio Bresciani/Scanpix
i en kommande bok om hur det var att växa upp med en mamma med drogproblem. Foto: Claudio Bresciani/Scanpix

– Den handlar om hur man tar sig genom livet, säger Jessica Andersson. I boken berättar hon också om hur hon och hennes syskon placerades i olika fosterhem, och om hur hon i dag kombinerar artistlivet med livet som mamma till sonen Liam, 6. När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var ges enligt planerna ut i mitten av maj.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.