Palicka sömnlös efter förlusten

Sport Johan Sjöstrands målvaktsspel var avgörande när Sverige vann mot Spanien.
Sport • Publicerad 25 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Johan Sjöstrands målvaktsspel var avgörande när Sverige vann mot Spanien. Mot Ungern fick Skövdemålvakten en riktigt knackig start och ersattes efter en kvart av Andreas Palicka. Han kom igång bra direkt och gjorde under resten av matchen 14 räddningar. - Men jag är ändå besviken på mig själv. Jag släpper ganska många skott jag ska ta, men tar väl kanske också en del som jag inte ska ta — så det slutar väl på plus minus noll, säger Kiels andremålvakt. Palicka tycker att Sverige normalt sett är ett bättre lag än Ungern och därför borde ha klarat hem den här matchen. - Kanske var vi för knäckta efter förlusterna mot Kroatien och Frankrike. Vi var två lag som var trötta i både knopp och kropp efter att ha fått stryk i går, säger han. Och det där ungerska segermålet som gjordes i sista minuten av Gergely Harsanyi kommer han sent att glömma.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.