Strömlöst radioprogram fick ställa in

Hässleholm Det var omöjligt att kunna göra någonting åt felet just då.
Hässleholm • Publicerad 25 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Det var omöjligt att kunna göra någonting åt felet just då. Därför blev hela programmet inställt. –Folk ringde till oss i studion i kulturhuset och undrade vad som hänt, säger Johnny Englund från programledningen. –Nu hoppas vi verkligen, att allting sla fungera som vanligt igen fredagen den 30 januari klockan 20-23. Skåneland Country Club har nu drabbats av strömavbrott flera gånger.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.