Åtalas för hot mot polisen

Nyheter Vid gripande försökte den misstänkte mannen slita sig, och krängde med armarna och överkroppen och uppträdde aggressivt.
Publicerad 26 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Vid gripande försökte den misstänkte mannen slita sig, och krängde med armarna och överkroppen och uppträdde aggressivt. Poliserna tvingades att använda pepparsprej för att få honom att lugna ner sig. I polisbilen, på väg till arresten, strödde 22-åringen hot omkring sig och sade bland annat att han skulle skada en av poliserna. Nu har den 22-årige mannen åtalats för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman. Han misstänks även för misshandel, efter att ha skallat en annan man på Teaterbaren i Kristianstad den 2 mars 2008.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.