Första gången ute i verkligheten

Nyheter Politikerna, som representerade sex olika partier, delades in i mindre grupper och fick veta företagsledarnas uppfattning om hur man skapar tillväxt i Skåne.
Publicerad 26 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Politikerna, som representerade sex olika partier, delades in i mindre grupper och fick veta företagsledarnas uppfattning om hur man skapar tillväxt i Skåne. En utmaning som politikerna ser sig dela. Efter mötena bloggade politikerna kring sina reflektioner. Svenskt Näringsliv hade valt de medverkande företagen utifrån att de speglar den bredd som finns inom det skånska näringslivet vad gäller branscher, storlek, ägarförhållanden, verksamhetsinriktning och intresseområden. Pia Kinhult (M), ordförande i regionala tillväxtnämnden, säger i ett uttalande: Som politiker med ansvar för att skapa förutsättningar för tillväxt, entreprenörskap och företagande är det givetvis oerhört intressant att få träffa och lyssna på företagarna i regionen. Förhoppningen är att nämnden ska göra liknande besök i de fyra regiondelarna i Skåne.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.