Sju personer i staben bor inte i kommunen

Hässleholm Det är vice kommunchefen och ekonomichefen Bengt-Arne Persson som bor i Vanneberga, Anders Ekström på ekonomi-och personalavdelningen och IT-chefen Göran Karlsson som bor i Hässleholm samt Kristina Åkesson som har hand om medborgarservicen och som bor i Vinslöv.
Hässleholm • Publicerad 26 januari 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Sju personer i staben bor inte i kommunen. Foto: Patric Berg
Sju personer i staben bor inte i kommunen. Foto: Patric Berg

Det är vice kommunchefen och ekonomichefen Bengt-Arne Persson som bor i Vanneberga, Anders Ekström på ekonomi-och personalavdelningen och IT-chefen Göran Karlsson som bor i Hässleholm samt Kristina Åkesson som har hand om medborgarservicen och som bor i Vinslöv. Kommunchefen Johan Eriksson bor i Åhus, personalstabschefen Per-Olof Drottler i Beddingestrand vid Trelleborg, utvecklingschefen Diana Olsson i Ängelholm, kommunikations-och marknadsstabschefen Charlotte Fogde-Andreasson i Höör, kanslichefen Maj-Inger Carlsson i Åhus, chefen för exploateringsavdelningen Eva Blosfeld i Staffanstorp och chefen för lokalförsörjningavdelningen Mats Olsson i Önnestad.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.