Annons

Sju personer i staben bor inte i kommunen

Hässleholm Det är vice kommunchefen och ekonomichefen Bengt-Arne Persson som bor i Vanneberga, Anders Ekström på ekonomi-och personalavdelningen och IT-chefen Göran Karlsson som bor i Hässleholm samt Kristina Åkesson som har hand om medborgarservicen och som bor i Vinslöv.
Hässleholm • Publicerad 26 januari 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Sju personer i staben bor inte i kommunen. Foto: Patric Berg
Sju personer i staben bor inte i kommunen. Foto: Patric Berg

Det är vice kommunchefen och ekonomichefen Bengt-Arne Persson som bor i Vanneberga, Anders Ekström på ekonomi-och personalavdelningen och IT-chefen Göran Karlsson som bor i Hässleholm samt Kristina Åkesson som har hand om medborgarservicen och som bor i Vinslöv. Kommunchefen Johan Eriksson bor i Åhus, personalstabschefen Per-Olof Drottler i Beddingestrand vid Trelleborg, utvecklingschefen Diana Olsson i Ängelholm, kommunikations-och marknadsstabschefen Charlotte Fogde-Andreasson i Höör, kanslichefen Maj-Inger Carlsson i Åhus, chefen för exploateringsavdelningen Eva Blosfeld i Staffanstorp och chefen för lokalförsörjningavdelningen Mats Olsson i Önnestad.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons