Tonårspojke misshandlad – 55-årig man åtalas

Hässleholm – Han undrade varför jag hade skickat en massa folk på honom.
Hässleholm • Publicerad 26 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

– Han undrade varför jag hade skickat en massa folk på honom. Jag visste inte vad han pratade om, jag hade aldrig sett honom förut, berättar 16-åringen i polisförhören. Enligt 16-åringen var slaget mycket kraftigt. – Det svartnade för ögonen och jag kände mig svimfärdig. Om jag inte lutat mig mot rulltrappan hade jag fallit omkull. 55-åringen ska även ha sagt att "idag var jag snäll, hade jag haft en mejsel med mig så hade jag satt den i ryggen på dig". Händelsen inträffade på järnvägsstationen i Hässleholm en sen fredagskväll i oktober förra året och på måndagen åtalades 55-åringen för misshandel. Han förnekar brott.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.