Inte motiverat anställa konsult

Nyheter I motionen sägs att redan för fem år sedan föreslogs en tillgänglighetskonsult i en M-motion och att behovet inte förändrats sedan dess.
Publicerad 27 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

I motionen sägs att redan för fem år sedan föreslogs en tillgänglighetskonsult i en M-motion och att behovet inte förändrats sedan dess. – För människor med funktionshinder är möjligheterna begränsade, skriver Stanojevic. Detta beror oftast inte på funktionshindret utan på bristande samhällsplanering och samhällets attityder. Vänsterpartiet tycker fortfarande att all offentlig miljö ska vara tillgänglig för alla. C Teknik har gått igenom konsultbehovet vad det gäller både fastigheter och gator och finner inte att den här tjänsten behövs. Det är kommunfullmäktige som slutligen tar ställning till motionen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.