Kvalförlust för Boulegetingarna

Sport Efter en spännande inledning ledde Tyringelaget hemma i boulehallen mot Rövarkulan med 2–1 efter tre avdelningar, varav de båda inledande dubblarna slutade på 13–12 och 12–13.
Sport • Publicerad 27 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Efter en spännande inledning ledde Tyringelaget hemma i boulehallen mot Rövarkulan med 2–1 efter tre avdelningar, varav de båda inledande dubblarna slutade på 13–12 och 12–13. Andra avdelnings trippel vann Tyringetjejerna relativt säkert med 13–9, men i de avslutande dubbelmatcherna blev det en genomklappning för Tyringelaget. I kraft av arrangör hade Boulegetingarna ytterligare ett lag i cupen. Det skadedrabbade laget gjorde en kämpainsats mot de blivande segrarna i kvalet, malmöklubben Chocinelle, som vann efter två avdelningar. – Våra tjejer i förstalaget har av olika anledningar inte haft möjlighet att träna ihop sig, och det visar sig tydligt när man möter så här rutinerade gäng, menar Jan Sjölander i Boulegetingarna. –Men det går fler tåg, vi kommer tillbaka, försäkrar han.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.