Mer om Push

Kultur och Nöje Bandnamn: Push Medlemmar: Andreas Wahlgren, 37 år, sång, trumpet.
Publicerad 27 januari 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Push.
Push.

Bandnamn: Push Medlemmar: Andreas Wahlgren, 37 år, sång, trumpet. Niklas Näsström, 38 år, bas. Jonas Samuelsson, 39 år, Gitarr. Uffe Petersson, 35 år, trummor. Jimmie Blom, 34 år, gitarr. Hemmahörande: Hässleholm. Musikstil: Rock, punk, pop. Influenser: NoFX, Charles Bukowski, The Wombats, Social Distortion, Foo Fighters, The Cure med flera. Bildades: 1995. Började med musik för att: Det är roligt. Antal spelningar: Runt 35. Inspelade skivor: Ingen med nuvarande banduppsättning. Detta är på gång i mars. Egen favoritlåt: Andreas: Fellow man. Niklas: Sometimes och Please please please please me. Jimmy, Uffe och Jonas: Hurt. Därför ska vi spela på Siesta-festivalen: ”Vi ska spela på Siesta för att vi kör eget material som går sin egen lilla väg även om grunden är rock rätt upp ner, fast så otroligt mycket mer. Inget som är sönderproducerat och menlöst. Vi har hjärta och röj! Vi är det snyggaste bandet i Göingetrakten sedan Göingeflickorna.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.