Vill att glasbrukspersonal får utbildningsinsatser

Markaryd Hon vill ha ett krispaket, med stöd för bland annat utbildning, för att kunna bevara glasbruken i Kronobergs och Kalmar län när glasförsäljningen viker.
Publicerad 27 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Hon vill ha ett krispaket, med stöd för bland annat utbildning, för att kunna bevara glasbruken i Kronobergs och Kalmar län när glasförsäljningen viker. – Förr eller senare kommer konjunkturen att vända och då behöver glasindustrierna återanställa personal. För att då vara redo att möta stundande högkonjunktur så behövs det utbildning och att man kan jobba med det under den här perioden, säger Elgestam till Radio Kronoberg.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.