Michael Jackson stäms av regissör

Kultur och Nöje Videon från 1983 blev en världshit som fortsätter att rendera pengar och John Landis menar att han har rätt till 50 procent av intäkterna.
Publicerad 28 januari 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Michael Jackson har blivit stämd av regissören till videon "Thriller". Foto: Danny Moloshok/AP/Scanpix
Michael Jackson har blivit stämd av regissören till videon "Thriller". Foto: Danny Moloshok/AP/Scanpix

Videon från 1983 blev en världshit som fortsätter att rendera pengar och John Landis menar att han har rätt till 50 procent av intäkterna. Stämningen lämnades in till en domstol i Los Angeles förra veckan och i papperna anklagar John Landis den forne superstjärnan för att bete sig "falskt och illvilligt", skriver Variety.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.