Montgomerie Ryder cup-kapten

Nyheter - Jag är stolt, det är en stor ära att bli vald till kapten.
Publicerad 28 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

- Jag är stolt, det är en stor ära att bli vald till kapten. Det är ett stort ansvar eftersom vi förlorade Ryder cup senast, säger Montgomerie om förlusten i fjol, 11,5-16,5. Montgomerie är välrenommerad som spelare i den prestigefyllda kampen mot USA. Han har varit med åtta gånger sedan 1991 och har gått obesegrad ur alla åtta singelmatcherna. Nästa Ryder cup spelas i Newport, Wales, 1-3 oktober 2010.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.