Snabba beslut i fullmäktige

Nyheter Det gällde borgensåtagande för Perstorps Golfklubb som förlängdes med fem år och nyval av Kent Holmer (s) till ny huvudman i Sparbanksstiftelsen Gripen istället för Sten Sandström (m).
Publicerad 28 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Det gällde borgensåtagande för Perstorps Golfklubb som förlängdes med fem år och nyval av Kent Holmer (s) till ny huvudman i Sparbanksstiftelsen Gripen istället för Sten Sandström (m). Dessutom skickades två motioner, inlämnade av kristdemokraterna gällande bildande av folkhälsoråd och behoven av Posomgruppen, vidare till beredning. Kommunfullmäktige sammanträder nästa gång den 25 mars.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.