Sagt efter segern mot Mexiko

Sport - En ny Håkan Mild!
Sport • Publicerad 29 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

- En ny Håkan Mild! (Landslagschefen Lars Richt om Johansson) - En bra boll från Elm, en perfekt passning. Jag fick en bra förstatouch och försökte lägga in den i bortre hörnet och det gick bra. (Alexander Farnerud om segermålet) - Känns skönt att man varit delaktig i målen. Med dagens insats är det många som stärkt sina positioner och vill vara med. Jag är nöjd med USA-lägret och glad för att jag fick följa med till slut. (Farnerud åker hem med två målpass och ett mål, han som halkade in i landslagstruppen i sista stund efter alla återbud) - Det vet jag inte. Jag tyckte att jag gjorde en bra match, sedan får vi se vad Lasse och Roland tycker, du får fråga dem. (Debuterande mittbacken Rasmus Bengtsson på frågan om han tog ett kliv mot det riktiga landslaget) - Vi vågade rulla bakifrån, tog lite risker, i stället för att bara slå den långa bollen. (Bengtsson om uppryckningen efter den svaga landskampen mot USA)

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.