Annons

Långlördagarna byter namn

Hässleholm Då blir det citylördag med modeshow utomhus, under ett uppbyggt tak, på Nytorget, framför kommunhuset.
Hässleholm • Publicerad 30 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Då blir det citylördag med modeshow utomhus, under ett uppbyggt tak, på Nytorget, framför kommunhuset. –Det gäller vårmodet då, förklarar nya cityledaren Tin Josefsdotter. Flera butiker kommer att medverka där. Det blir också levande musik och modeller på scenen. Namnbytet från långlördag till citylördag är en naturlig följd av att långlördagarna sist i månaderna nu funnits under flera år – och bidragit till att locka mer folk till stan. I dag den 31januari är det långlördag i Hässleholm. Då är det reafinal som gäller. I övrigt finns det inte några andra officiella arrangemang. Öppet till klockan 16. –Vi gör nu en mjukstart på det nya året, förklarar Tin Josefsdotter.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons