Nekade resa till Tyskland

Opinion Vi, nior på T4-skolan, har blivit nekade en Tysklandsresa.
Opinion • Publicerad 30 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Vi, nior på T4-skolan, har blivit nekade en Tysklandsresa. Nästan alla nior har fått åka men inte vi! Vi tycker inte att det är för mycket begärt att få åka till Tyskland där vi kan få mycket kunskap om kriget som skakade en hel värld. Detta är också en av de sista chanser vi får att umgås med klassen. Vi vet att Norra Skåne inte har något med detta att göra men vi hoppas att kommunen läser detta så de förstår hur upprörda vi är över detta beslut, som gjorde alla nior väldigt deprimerade. Bra jobbat kommunen, ni har valt statyer och Pompeji framför oss, er framtid!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.