Premierad Design

Markaryd – Ett föredöme bland företagare, med god ekonomi och något extra att ge, sade Åke Hedin och Olle Thermen från Företagarna i Kronoberg, när de överlämnade diplom.
Publicerad 30 januari 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Johansons soffor kommer är med i varje svenskt hem under Melodifestivalen. Denna står dock på ett flygplatshotell.
Johansons soffor kommer är med i varje svenskt hem under Melodifestivalen. Denna står dock på ett flygplatshotell.

– Ett föredöme bland företagare, med god ekonomi och något extra att ge, sade Åke Hedin och Olle Thermen från Företagarna i Kronoberg, när de överlämnade diplom. Ända sedan 50-talet har företaget levererat hela miljöer till offentlig miljö. Både inrikes och utrikes. – Man har stor respekt för detta företag, vart man än kommer ser man deras produkter, de har ju tidigare utsetts till årets Gasell.

Ordförande Lars-Inge Kristiansson delade bland annat ut blommor, påtagligt stolt. Liksom kommunalrådet Bengt Germundsson – Att föreslå Årets Företag är alltid lika svårt – och roligt. Det känns riktigt bra att det blev Dan och Paul, sade kommunalrådet. Och det avslöjades en nyhet för alla svenskar, eller nästan. Johansons har i många år möblerat Greenroom på Melodifestivalen. I år blir det soffor för artisterna.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.