Fyra skadades i allvarlig olycka

Nyheter De övriga tre var enligt länsvakthavande polisbefälet i Skåne lindrigt skadade.
Publicerad 31 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

De övriga tre var enligt länsvakthavande polisbefälet i Skåne lindrigt skadade. Enligt SOS Alarm fördes samtliga till Centralsjukhuset i Kristianstad för vård. För att kunna få ut en allvarligt skadad kvinna tvingades räddningstjänst från Broby och Kristianstad att klippa upp taket på ena bilen. Kvinnans tillstånd var dock på lördagsförmiddagen inte längre livshotande. Olyckan inträffade strax före midnatt natten till lördagen. Räddningsledaren säger till TT att båda bilarnas airbagar var utlösta och att det hade varit en kraftig kollision.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.