Ny vd för Skånskan

Hässleholm Nuvarande vd Richard Kling har sedan tidigare en uppgörelse om att kunna lämna uppdraget vid 62 års ålder.
Hässleholm • Publicerad 12 februari 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Richard Kling (tv) lämnar jobbet som vd på AB Skånska Dagbladet. En ny vd utses i dag och tillträder den första april.
Richard Kling (tv) lämnar jobbet som vd på AB Skånska Dagbladet. En ny vd utses i dag och tillträder den första april.

Nuvarande vd Richard Kling har sedan tidigare en uppgörelse om att kunna lämna uppdraget vid 62 års ålder. Richard Kling fyller 62 i maj och tanken är att ny vd ska tillträda redan den 1 april. - En presentation av denna person kommer att ske under fredagen. Min uppfattning är att det är en mycket kompetent person, säger Richard Kling i ett personalmeddelande.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.