Två KDFF-spelare till landslagets fystest

Skåne/Kristianstad Sofie Persson och Susanne Moberg skall studeras närmare av förbundskapten Thomas Dennerby och U 21/23-kaptenen Malin Andersson.
Publicerad 13 februari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Sofie Persson och Susanne Moberg skall studeras närmare av förbundskapten Thomas Dennerby och U 21/23-kaptenen Malin Andersson. Att Nilla Fischer och Therese Sjögran är uttagna är väl knappats överraskande. De båda är numera bofasta i det blågula damlandslaget. Förutom testet i Malmö blir det också samlingar i Linköping och Umeå.Nästa uppgift för damlandslaget är Algarve Cup som spelas 4-11 mars och den truppen presenteras tisdag 17 februari. U21/23-landslaget inleder säsongen med dubbellandskamp mot Danmark 24 och 26 april.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.