Norra Skåne gratulerar

Grattis 70 år fyller den 20 februari Jytte Sejersen Surland, Hagstad, Perstorp.
Publicerad 18 februari 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

70 år fyller den 20 februari Jytte Sejersen Surland, Hagstad, Perstorp. Hon är född i Nyborg, Danmark och har varit yrkesverksam som avdelningschef i Hypotekbanken, Köpenhamn i 20 år. Senare jobbade hon även som kamrer i sin mans grafiska företag. Jytte har även bedrivit socialt arbete samt arbete med att grundlägga lokala lekskolor. Keramikarbete är ett stort intresse och hon beskriver sig själv som en bokmal, som älskar att läsa böcker. Roligt är det också när hon passar barnbarnen i Danmark eller reser till lägenheten i Spanien. Jytte Surland flyttade till Sverige 2005.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.