Lång tvist om badhuset

Opinion Badhusfrågan i Hässleholm är infekterad, en flerårig tvistefråga.
Opinion • Publicerad 21 februari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Badhusfrågan i Hässleholm är infekterad, en flerårig tvistefråga. Den är inte utan mindre snygga politiska utspel och tvära kast. Givna löften hålls inte. Och tveksamt är om politikerna alltid speglar väljarnas vilja. Rent spel och ärlighet efterfrågas. Badhusfrågan är nu tvådelad, antingen renovering och utbyggnad av det nuvarande badhuset (del av Qpoolen) eller nybyggnad på Österås. De flesta av kommunens större tätorter har idag ett badhus. Badhuset i Hässleholm är i första hand en angelägenhet för stadens invånare. Vad vill hässleholmarna? Familjevänlighet, upplevelser och närbelägenhet spelar stor roll. Känslor kan inte uteslutas. Som gammal hässleholmare, tror jag på det nuvarande badhuset.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.