Höjning drabbar pensionärer

Opinion Läste i Norra Skåne om höjda parkeringsavgifter.
Opinion • Publicerad 23 februari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Läste i Norra Skåne om höjda parkeringsavgifter. Det var inte lite höjning. Som vanligt drabbar det pensionärerna, för det är ju ofta de som behöver parkera i innerstaden. Mycket dumt sades det i spalten under att folk får vänja sig att gå lite längre. Jag tycker tekniska nämndens ordförande ska tänka först och skriva sen. Som alla vet, är det väldigt svårt att få tillstånd för handikapp-parkering. Snälla, tänk på oss som har svårt att gå och inte har råd med den dyra parkeringsavgiften.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.