Sanna rockar loss

Markaryd Det kan mycket väl bli det allra bästa Rock the House som bjuds denna torsdag – och kanske för en mer blandad publik än normalt.
Publicerad 1 april 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
kommer Sanna till Markaryd.
kommer Sanna till Markaryd.

Det kan mycket väl bli det allra bästa Rock the House som bjuds denna torsdag – och kanske för en mer blandad publik än normalt. Bland annat Sanna är ganska tidlös, sett i generationsperspektiv, men till torsdagskvällens uppsättning kommer också Johan Frykholm, och de som inte hört denna till kommunen nyligen återvända artist, har här chansen. En av tidigare Rock the House stora favoriter, trummisen Joel Alex kommer också att låta sina trumpinnar tala sitt eget språk. Och till detta kommer en rad lokala namn i sång och dans. Tess Dansstudio inleder kvällen med en streetdanceuppvisning – vilket brukar uppskattas mycket. Josefin och Sofia, samt Felicia och Simon kommer förstås, som de som varit med flest gånger. För ändamålet, en bra föreställning, återsamlas också Captain Fringe för en Rock the Housekväll.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.