Barn och ungdomar får gratis säljplats

Hässleholm – Självklart får man även ta hjälp av sina föräldrar.
Hässleholm • Publicerad 3 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

– Självklart får man även ta hjälp av sina föräldrar. Man kan ha en filt eller ett litet bord med sig och blir anvisad en plats. Det blir Claes Magnusson, tidigare fotbollsproffset Roger Magnussons son, som kommer att sköta detta. I dessa kärva tider gäller det ju att ta tillvara alla möjligheter. Bakom detta ligger också alliansen i Vinslöv, säger Ronny Hassan som självklart också kommer att ha sitt tivoli på plats. Vinslövs byamarknad är i år den 7 maj

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.