Föd inte upp djur i fabriker

Opinion Glas i kyckling, det kan ju låta oskyldigt.
Opinion • Publicerad 4 april 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Glas i kyckling, det kan ju låta oskyldigt. Men företagen vet nog vad de håller på med. Nu har de gjort det igen och denna gång är det djuren som får lida! Det var aldrig Guds tanke att föda upp djur på detta grymma sätt. Men nu när köttindustrin ser ut som den gör så kan man ju i alla fall se till att djuren har det så bra som möjligt. Att dryga ut maten med glas är inte naturligt. Det fins inte ett enda djur i Bibeln som naturligt äter glas. Se till att kycklingarna har det bra eller sluta föda upp dem som i en fabrik. Låt terrorn sluta, ge kycklingarna frön!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.