Följs verkligen avtalen?

Opinion Miljövänner och skattebetalare i Markaryds kommun ställer sig frågan.
Opinion • Publicerad 4 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Miljövänner och skattebetalare i Markaryds kommun ställer sig frågan. Vad tänker miljöchefen vidta för åtgärder gällande de maskiner som NCC använder i markarbeten åt Markaryds kommun? Är dessa maskiner verkligen miljöklassade enligt gällande avtal (anbud)? Vid tecknandet av det nya avtalet ställdes stora krav angående miljön vilket var bra. Men hur efterlevs detta? NCC tar nu in maskiner från underentreprenörer som man verkligen kan fråga sig om dessa är miljöklassade enligt avtal. Något som naturligtvis miljöchef och chefen för anbudsförfarandet i Markaryds kommun har ett ansvar för.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.