Jim Karlsson kör på i Tyringe

Sport –Mycket positivt att han är klar för oss ännu en säsong, säger Jocke Johansson, nybliven tränare i Tyringe.
Sport • Publicerad 6 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

–Mycket positivt att han är klar för oss ännu en säsong, säger Jocke Johansson, nybliven tränare i Tyringe. –Jim har jobb och trivs bra här i Tyringe, vilket också är grejor som spelar in. Nu går jakten vidare på en andrEmålvakt för Tyringe. Men något aktuellt namn kan dock inte Jocke bjuda på. – Nej, vi får jobba vidare och sen får vi se vem det blir.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.