Division 6 norra

Sport IFK Osby Tränare: Lars Andreasson.
Sport • Publicerad 7 april 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

IFK Osby Tränare: Lars Andreasson. Nyförvärv Melvin Pehadzic, Jägersborg och Latif Neziricv, Wisseltofta. Förluster Robin Hellborg, Wisseltofta, Emil Ekdahl-Norling, do, Andreas Werner-Bertilsson, Delary/Pjätteryd, Emanuel Pamp, Jägersborg, Aldin Dreco, Strömsborg, Henrik Ekberg, do och Linus Jönsson, slutat. Lönsboda GoIF Tränare: Christian Enocksson. Nyförvärv: Oskar Nilsson, Glimåkra, Martin Nilsson, comeback. Förluster: Daniel Assarsson, Treby. Tyringe IF Tränare: Torbjörn Ekstrand. Nyförvärv: Peter Richter, Perstorp, Martin Jönsson, Ballingslöv, Johan Åberg, do, Roger Svensson, Vankiva, Simon Svensson, do, Mohan Hult, Hörja, Mattias Johansson, dio, Bujar Sinani, Finja, Mattias Karlsson, do. Förlsuter: Henrik Condrup, Bälinge, Stefan Eriksson, do, Fitim Elshani, Åstorp, Ömer Demir, studier. Vankiva IF Tränare: Fredrik Branting. Nyförvärv: Emil Olsson, Ballingslöv, Joakim Andersson, do, Mats Svensson, do, Erik Karlsson, Vittsjö, Niclas Kvist, Hässleholms IF, Alexander Frost, comeback, Håkan Johansson, do, Pascal Hartorp, Farstorp, Marcus Ahlqvist, Lilla Torg, Pontus Andersson, Niclas Sorsa. Förluster: Mattias Lindgren, Bjärnum, Morgan Lindgren, do, Marcus Svensson, Vinslöv, Fredrik Swärdh, do, Roger Svensson, Tyringe, Simon Svensson, do, Fredrik Olsson, Ballingslöv, Jimmy Friberg, Finja, Johan Schön, Sjöbo, Anders Lindberg, slutar. Wisseltofta IF Tränare: Karl-Åke Streling och Magnus Levin. Nyförvärv: Emil Ekdahl-Norling, Osby, Fredrik Gullberg, do, Robin Hellborg, do, Johan Lindell, Tingsryd-Väckelsång, Jonas Streling, Jägersborg, Jon Johansson, comeback. Förluster: Daniel Johnsson, Verum, Anders Tideman, do, Jimmy Ståhl, do, Ulrik Persson, Kornhult/Hishult, Branimir Balen, Strömsborg. Första omgången Division 6 norra, 10 april: Broby–Tyringe. 11 april: Hästveda–Vankiva. 13 april: Wisseltofta–Ballingslöv, Hörja–Knislinge, Farstorp–Balkan United. 4 maj: Osby–Lönsboda. Division 6 mellersta, 9 april: Löberöd–Maglasäte, Lunds BoIS–Teckomatorp. 10 april: Lunds FF–Torna Hällestad, Dösjöbro–Trollenäs. Holmeja–Bukten. 14 april: Lokomotiv Lund–Tjörnarp. Division 6 norvästra, 10 april: Jonstorp–Stidsvig, Vejby–Allerum, Brunnby–Vegeholm, Hyllinge–Strövelstorp, Bälinge–Vedby/Rönne. 13 april: Kvidinge–Skälderviken.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.