Men hos kyrkan finns det jobb

Hässleholm Det är bland annat till följd av pensionsavgångar som pastoratet med församlingarna Finja (med Tyringe tätort), Röke, Hörja, Västra Torup och Matteröd nu ska nyanställa.
Hässleholm • Publicerad 7 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Det är bland annat till följd av pensionsavgångar som pastoratet med församlingarna Finja (med Tyringe tätort), Röke, Hörja, Västra Torup och Matteröd nu ska nyanställa. Inom kort kommer annonserna ut. Det är de här tjänsterna som gäller:

– Vi har en egen förskola med 30 barn och ett eget fritidshem, berättar Lars Arvidsson. Dessutom har vi öppen förskola samt olika barngrupper. De nya tjänsterna gäller dels jobb på förskolan, dels ute i verksamheten. Tyringe är en av arbetsorterna. Pastoratet vill ha flexibla anställda. – Vi hoppas och tror, att det blir stort intresse för de här tjänsterna, säger kyrkoherden.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.