Använd skattepengarna rätt

Opinion Var på invigningen av Lönsboda brandstation och blev chockad.
Opinion • Publicerad 8 april 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Var på invigningen av Lönsboda brandstation och blev chockad. Är det sådant våra kommunpolitiker vill satsa på? Nästan fem miljoner på en station som har cirka 35 utryckningar om året, är det klokt? Tänker då närmast på förskolan och skolans värld. Barn som tillbringar hela sina dagar där. Är inte de värda att satsa på? Fritidsledartjänsten på Hasslarödsskolan försvann och ett fint utrymme för eleverna står outnyttjat. Flera barn i förskolan och klassrummen, personal ska bort, vad blir det mer? Jag är djupt bekymrad över hur våra skattepengar används i Osby kommun. Hur kan man tro att barnfamiljer ska flytta hit? Nej, det är nog dags att packa väskan och flytta istället. En stor piassavakvast skulle fram och sopa rent i kommunfullmäktige. Sen skulle yngre folk få ta vid som lever i nuet. Efter att ha sett brandstationen i Lönsboda så kan man bara hoppas att allmänheten ska få nyttja träningslokalen, för det är väl ändå deras pengar som använts! Lisbeth Nilsson

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.