Fakta – Division sju norra

Sport Division 7 norra Finja IF Tränare: Kenneth Olsson.
Sport • Publicerad 8 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Division 7 norra Finja IF Tränare: Kenneth Olsson. Nyförvärv: Viktor Jönsson, Hässleholms IF, Mustafa Sulyman, do, Jonathan Häggblom, do, Jimmy Friberg, Vankiva, Dan la Fleur, Strömsborg, Jim Severinsson, Vinslöv, Mattias Alderfalk, Tyringe. Förluster: Daniel Forsback, Hästveda, Rickard Nielsen, Farstorp, Jonas Nilsson, Everöd, Mattias Karlsson, Tyringe, Bujar Sinani, do, Jacob Ranmo, Bjärnum, Joakim Osberg, do. Ignaberga IF Tränare: Jan Vendel. Nyförvärv: –. Förluster: –. Jägersborgs IF Tränare: Per Stoltz. Nyförvärv: Mikael Andersson, Strömsborg, Christian Nilsson, do, Andreas Svensson, do, Lukas Karlsson, do, Fredrik Nilsson, Östanå Bruk, Andreas Glimbrink, do. Förluster: Jonas Streling, Wisseltofta, Morgan Sjögren, Strömsborg. Mala IF Tränare: Fredrik Nordin. Nyförvärv: Nazih Oueis, WAFF, Marcus Persson, Hässleholm IF, Tobias Blad, Finja, Miki Lakicevic, Mikael Tano. Förluster: Daniel Nordgren, Hästveda, Martin Skoog, do. Nävlinge IF Tränare: Per-Ove Jönsson. Nyförvärv: Oskar Karlsson, Vinslöv, Alexander Tillman, do, Sebastian Tillman, do, Hampus Nilsson, do, Simon Kromolicki, do, Jesper Larsson, do, Rickard Linderoth, Vankiva, Daniel Svensson, Emil Cedergren. Förluster: Ola Nilsson, Vinnö, Anders Larsson, Vinslöv, Andreas Karlsson, slutat, Tommy Rastmark, do. Röke IF Tränare: Mikael Nilsson. Nyförvärv: Niklas Folkesson, Bälinge, Joakim Levin, do, Kristoffer Johansson, do, Fredrik Bengtsson, Tyringe. Förlsuster: –. Skånes Fagerhults IF Tränare: Tobias Wahlén. Nyförvärv: Ronnie Henriksen, Östra Ljungby, Amadeus Frick, Glumslöv. Förluster: –. Verums GoIF Tränare: Daniel Johnsson. Nyförvärv: Daniel Johnsson, Wisseltofta, Jimmy Ståhl, do, Anders Tiderman, do, Kim Granqvist, do, Gustaf Karlström, Bjärnum, Markus Prahl, Hässleholms IF, Richard Kuylenstierna, Vittsjö. Förlsuter: –. Vittsjö GIK Tränare: Björn Göthe. Nyförvärv: Thomas Eklund, Råstorp/Timsfors, Daniel Stankovic, Bjärnum, Tomas Nilsson, Dennis Andersson, comeback. Förluster: Erik Larsson, Vankiva, Richard Kuylenstierna, Verum, Stefan Olofsson, slutar, Erik Granberg, do. Västra Torups SK Tränare: Thim Borg. Nyförvärv: Robert Podlinski, Tyringe, Ola Ståhlberg, Tyringe Hockey, Martin Persson, comeback, Johan Olsson, do, Peter Dagius. Förluster: Daniel Bohman, Bälinge, Johan Andersson, do, Mats Hylander, do, Henrik Andersson, do, Nico Leon, do. Division 7 nordöstra Tränare: Mikael Möller. Nyförvärv: Daniel Eriksson, Knislinge, Fredrik Persson, do. Förluster: Jens Möllerstedt, Knislinge, Alexander Andersson, do. Östanå Bruks IF Tränare: Lillen Cucca. Nyförvärv: Fredrik Hansson, Önnestad, Robert Linderoth, Sibbhult, Emil Andersson, Broby, Thomas Serbán, Baldersnäs, Hampus Flinck, comeback, Christoffer Persson, Freddy Olofsson, Niklas Eriksson, Cliff Olsson, Otto Nilsson, Sebastian Florin-Lundh, Tim Nilsson, Gabriel Marklin, Jesper Rubin, Simon Ristevski, Fredrik Marklin, Christian Karlsson. Förluster: Jimmie Ekström, långtidsskadad, Henrik Persson, slutat, Jimmie Lindekrantz, do, Morgan Johansson, do, Andreas Parastididis,do, Kristoffer Svensson, do, Martin Svensson, do, Andreas Lexander; do, Erman Ljunglöv, Glimåkra, Martin Persson, do, Daniel Oredsson, do, Dennis Rasmussen, do, Adam Järletoft, Broby, Filip Järletoft, do, Thomas Berhelsen, do, Mikael Törneklint, Sibbhult , Andreas Glimbrink, Jägersborg. Division 7 mellersta Norra Rörums GIF Tränare: Pär Eliasson. Nyförvärv: Daniel Hedin, Hörby, Arhmed Al-Doukhi, Karlslund, Mats Tehodoridis, Alexander den Store. Förluster: Jonas Wikander, Röstånga, Jonas Lagerqvist, do. Första omgången Division 7 norra, 15 april: Västra Torup–Finja. 17 april: Vittsjö–Nävlinge, Mala–Skånes Fagerhult, Ignaberga–Röke. 27 juni: Jägersborg–Verum (flyttad från 17 april). Division 7 nordöstra: 10 april: Gärds Köpinge–Österslöv, Hjärsås/Värestorp–Östanå Bruk. 12 april: Fjälkestad–Östra Sönnarslöv. 13 april: Kamp–Skepparslöv, Huaröd–Svensköp. Division 7 mellersta: 10 april: Kungshult–Ljungbyhed. 13 april: Färingtofta–Röstånga, Karlslund–Pelagonija, Hurva–Norra Rörum, Bosna–Snogeröd. 14 april: Tågarp–Borlunda.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.