Kan bli norsk seger

Sport Världens bästa stafettlag på herrsidan, Halden SK, ställer upp som storfavoriter hos FK Göingarna, i Glimåkra.
Sport • Publicerad 8 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Världens bästa stafettlag på herrsidan, Halden SK, ställer upp som storfavoriter hos FK Göingarna, i Glimåkra. Tävlingen har bättre klass än på bra länge, nu i påsk. Svåra konkurrenter blir bland andra IFK Göteborg, Lidingö SK och Pan-Kristianstad. Nio av de 22 bästa damlagen från fjolårets Tiomila startar i Sjumanna i Glimåkra i kväll och i morgon bittida. Vinner någon av de två norska storklubbarna Halden eller Nydalen damklassen? Svåra konkurrenter kan bli Sävedalens AIK från Göteborg, Ulricehamns OK och storklubben från Lidingö SK.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.