Higgins stannar i Osby IK

Osby Ett naturligt val även den fina säsong som OIK har bakom sig, där platsen i playoff försvann först i sista seriematchen.
Osby • Publicerad 10 april 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Ett naturligt val även den fina säsong som OIK har bakom sig, där platsen i playoff försvann först i sista seriematchen. Hur stor satsningen blir framöver återstår att se. – Det är tuffa tider. Vi har ingen större lönebudget, den måste vara den minsta i hela Sverige, säger Stephen Higgins. – Vi brukar satsa ungt och ska fortsätta med det. Förhoppningsvis fortsätter samarbetet med Olofström, för det fungerade mycket bra åt båda hållen. Higgins har även förhoppningar om att den befintliga truppen ska vara i stort sett intakt när försäsongsträningen kör igång om bara ett par veckor. – Av dem jag har pratat med vill de flesta stanna kvar, och det är skönt, säger Stephen Higgins. Han har däremot inget större hopp om att få in några större värvningar till truppen. – Det är pengar som styr, jag ska prata med styrelsen i nästa vecka.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.