Bakom rubrikerna

Personligt Två förda till sjukhuset efter en trafikolycka.
Personligt • Publicerad 11 april 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
En person skadad vid en olycka – men hur gick det sen? Foto: JÖRGEN ALSTRÖM
En person skadad vid en olycka – men hur gick det sen? Foto: JÖRGEN ALSTRÖM

Två förda till sjukhuset efter en trafikolycka. En cyklist påkörd vid övergångsställe. Ryttare lindrigt skadad efter ridolycka. Ibland läser vi några rader i tidningen om olyckor som inträffat. Sällan får vi vet hur det gick för de som var inblandade. Det som beskrivs som "lindriga skador" kan ibland innebära livslånga lidanden. Har du varit med om en olycka och kan berätta om hur ditt liv förändrades drastiskt efter det? Hör gärna av dig så gör vi kanske en uppföljning på just ditt fall.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.